Bine ai venit pe platforma Admis Online

 

Îți punem la dispoziție gratis! mii de teste grilă pentru a-ți crește performanța!

Înscrie-te Acum și Accesează Toate Modulele Platformei!


Platforma Online de Pregătire pentru Examenul de Admitere la Academia de Poliție și în Școlile de Poliție. 

Majoritatea elevilor care optează pentru această formă de învățământ nu realizează sau nu sunt suficient de bine informați cu adevărat despre cât de greu este Examenul de Admitere la Academia de Poliție sau Școala de Subofițeri. Trebuie să fim conștienți cu toții că, admiterea într-o astfel de instituție este foarte dificilă, iar volumul materiei ce trebuie învățată și reținută până la Examen poate fi foarte dificil chiar și pentru cei mai buni.

Din lipsa unui Program de Pregătire Modern unii elevi își încearcă "norocul" de mai multe ori pentru a încerca să promoveze examenul crezând că pregătirea constă doar în învățarea unor materiale de studiu, fără să își cunoască cu adevărat nivelul de pregătire, fără să afle ce trebuie să recupereze, fără să știe CE și CÂT să învețe zilnic pentru a fi constant în topul generației lor, sau CUM să își organizeze pregătirea zilnică pentru a face progrese semnificative.

Platforma Admis Online îți pune la dispoziție conținut complet(teorie + grile pe capitole + grile complete), organizare zilnică, verificare riguroasă, acces la informații, motivare de cea mai înaltă calitate. Pregătirea ta va fi personalizată după stilul tău de învățare și ritmul zilnic, în contrast cu nivelul de pregătire și de evoluție al generației alături de care vei susține Examenul de Admitere.

Înscrie-te Acum și Accesează Toate Modulele Platformei!

De ce platforma noastră?

Iată câteva motive:

 
Pentru că toate grilele sunt corecte
 
Pentru că toate grilele sunt explicate
 
Pentru că toate grilele se axează și pe învățarea materiei
 
Pentru că sunt în permanență actualizate 
 
Pentru că sunt în permanență adăugate grile noi
 
Pentru că toate grilele au nivelul de dificultate crescut